Haus Hubertus
Woning
De woning is berekend op 7 personen. In de eerste slaapkamer staat een twee- persoonsbed en een enkel; bed. In de tweede slaapkamer een stapelbed en in de serre is een bank aanwezig die als 2 persoonsbed uitgeklapt kan worden. Meer personen op aanvraag. De tuin is omheind zodat een “hond met goed gedrag” vrij los kan lopen. Er bevindt zich een schommel, glijbaan en zandbak voor kleine kinderen in de tuin.
meer info meer info meer info meer info meer info
Begane grond Woonoppervlak van 90 m2 met toegang tot tuin en garagebox.
Vanuit het trappenhuis komt u via uw eigen voordeur in de woning. De centrale hal geeft toegang tot de garderobe, de keuken, de woonkamer, de eetkamer, de serre, de badkamer, het toilet, de twee slaapkamers en de tuin.
Eerste verdieping Woonoppervlak van 85 m2 met twee balkons.
Vanuit het trappenhuis komt u via uw eigen voordeur in de woning. De centrale hal geeft toegang tot de garderobe, de keuken, de woonkamer, de eetkamer, de badkamer, het toilet, de twee slaapkamers en de twee balkons.
De woning is berekend op 5 personen. In de eerste slaapkamer staat een twee- persoonsbed. In de tweede slaapkamer staat een stapelbed en een enkel bed. Meer personen op aanvraag. Hoewel u geen toegang hebt tot de tuin is het wel toegestaan een hond mee te nemen. .
Tweede verdieping Kan optioneel voor extra slaapplekken toegevoegd worden.
Binnenkort beschikbaar
Binnenkort beschikbaar .
Direct meer info: +31 (0) 627250629